"Ha szeretet sugárzol magad körül - magad is gyógyítóvá válhatsz."
 
Simon András

Mezei Ágnes vagyok. 

2005-ben végeztem okleveles gyógymasszőrként, de előtte több évig dolgoztam irodában, számítógép előtt, így van tapasztalatom az ülő és irodai munka hatásaival kapcsolatban.

Hiszem, hogy a test, a személyiség a Lélekkel együtt működve teljes és egész, az Élet pedig zajlik. A történések lenyomatokat hagynak bennünk több szinten, és, ha megoldatlanul maradnak, később testben is jelentkeznek majd, amikkel már foglalkozni kell, hiszen többnyire fájdalommal járnak.

Ezen fájdalmas izomcsomók, becsípődések kioldásához, a harmónia visszaállításához, az újra összehangoláshoz tudok segítő kezet nyújtani, mindenkinek saját ritmusában.

De ha csak egy kis Csendre van szükség, ugyanúgy várom szeretettel kedves vendégeimet.

A mai világban a betegség az egyik legnagyobb üzlet, pedig ennek fordítva kellene lenni…

 

Tegyünk érte, hogy az egészség legyen üzlet! Ezért is döntöttem úgy, hogy masszőr leszek.

 

Többször megtapasztaltam, hogy a nyugati orvoslás sokszor csak tanácstalanul széttárja a kezét, viszont ha saját kezünkbe vesszük az egészségünket és annak irányítását, eredményeket érhetünk el…

 

"Aki nem talál időt a pihenésre, előbb vagy utóbb arra kényszerül, hogy időt találjon a betegségre!"

A gyógyító, rehabilitációs célú masszázsok számos egészségügyi problémát képesek megszüntetni.

 

A masszázs egyöntetűen valódi testi, lelki, szellemi élményt nyújt, kiváló stresszoldó, életenergiával tölt fel, harmonizálja testünket, lelkünket.

Most pár szóban ismertetném a különféle masszázstechnikák jellemzőit.

 gyógymasszázs

A gyógymasszázs közvetlen és közvetett pozitív hatással is bír, fokozza a szövetekben a nyirok- és vénás visszaáramlást, ezáltal felgyorsítja a salakanyagok kiürülését a szervezetből, melynek eredményként javul a szövetek, izmok vérellátása a problémás, nem teljesen megfelelően működő testrészekben.

 

Az egész szervezetre jótékony hatással van, rendszeres kezelés esetén megszűnhetnek krónikus ízületi és belgyógyászati problémák, de az általános közérzetet is jobbá teszi.

nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokcsomók és a nyirokutak serkentésével, karbantartásával oly mértékig támogassuk a szervezetet, hogy képes legyen önállóan megbirkózni a nyirokkeringéssel, a szervezet méregtelenítésével, az immunrendszer megfelelő működtetésével.

lávaköves masszázs

A kézzel történő masszázs helyett vulkáni eredetű, sima bazaltköveket használok.

 

A forró kövek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerte az orvoslás tudománya. A különböző méretű, sima lapos köveket 35-60 fokosra melegítem fel, és egy speciális masszázstechnikával végzem a kezelést, melynek lényege, hogy a kezem helyett a kövekkel simítom a testet.

A lávaköves masszázs speciális illóolajokkal történik, ezáltal kombinálva a masszázst és az aromaterápiát. Az illóolajok keverése egyénre szabottan történik, attól függően, hogy mit szeretnénk kezelni a masszázzsal.

A lávaköves masszázs és az aromaterápia kombinációjának hatékonysága azon alapul, hogy a kövek sokáig megtartják magas hőmérsékletüket, ezáltal az illóolajok a felhevített bőrbe sokkal könnyebben és sokkal mélyebbre hatolnak.

svédmasszázs

Ennek következtében a rendszeres Svédmasszázs:

 • Frissíti a vérkeringést, javítja a szív teljesítményét
 • Fokozza a légzésteljesítményt
 • Felgyorsítja az emésztést, fokozza a kiválasztást
 • Nyugtatja az idegrendszert
 • Gyorsítja a bőr felületén lévõ, elhalt hámsejteknek a bőrről való leválását
 • Hozzájárul a bőr természetes ruggalmasságának megőrzéséhez
 • Csökkenti az izomlázat, növeli az izmok teljesítményét, erejét
 • Segít az izomgörcsök, letapadások oldásában
 • Növeli az izületek mozgásterjedelmét

A kezelések mindig a testi adottságokhoz és állapotokhoz mérten,

az egyedi igények figyelembevételével történnek.

A Svédmasszázs hatásmechanizmusát tekintve oldja a letapadt izmokat, vérbőséget okoz a kezelés helyén, illetve a kimozgatások által növeli az izületek szabadságfokát.

Szeretettel várom a felfrissülni, gyógyulni illetve kikapcsolódni vágyó vendégeimet Szekszárdon a Dienes Valária u. 14. szám alatti szépségszalonban.

 

Bejelentkezés a 20/240-4455 számon

Mezei Ágnesnél.

A lávaköves masszázs jótékony hatása mellett, már az élmény maga is felemelő, mindemellett javítja a vérkeringést, enyhíti a fájdalmakat, feloldja az izommerevséget, felmelegíti a testet. Javítja a nyirokkeringést, ezáltal gyorsítja az anyagcserét, és segíti a salaktalanítást, méregtelenítést.

 

A szervezet diszharmóniáját eredményező energiablokkokat feloldja.

FIGYELEM HÖLGYEK!!!

 

Hozzátok formába magatokat narancsbőr csökkentő és fogyasztó masszázzsal!

 

 

A kezelés során négyszeres hatékonysággal égnek el az elraktározott tápanyagok és méreganyagok a szervezetünkből. Remek kiegészítője bármilyen fogyókúrának, salaktalanító- és méregtelenítő kúrának.


A kezelés relaxáló hatása sem elhanyagolható!


A kényelmes helyzetben eltöltött egy óra alatt lelkileg is feltöltődünk.
A kezelés során zsírsejt-égető illóolajokkal és krémekkel masszírozom a comb, popsi, has területét, majd tekercseléssel, illetve fogyasztó nadrággal 30 perces infraszaunás lazulás következik.

 

1 alkalom 7.000 Ft
10 alkalmas bérlet 63.000 Ft

 

SZÉP kártyás és bankkártyás fizetési lehetőség!

 

ELŐZETES BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

A fekvő napsugárszauna hatásai:

 • Immunerősítés
 • Vérnyomáscsökkentés
 • Fájdalomcsillapítás
 • Stressz csökkentése
 • Sebgyógyulás gyorsítása
 • Súlycsökkentés
 • Bőrszépítés
 • Keringésjavítás