Mezei Ágnes

gyógymasszőr

Mezei Ágnes

vagyok. 2005-ben végeztem okleveles gyógymasszőrként, de előtte több évig dolgoztam irodában, számítógép előtt, így van tapasztalatom az ülő és irodai munka hatásaival kapcsolatban.

Hiszem, hogy a test, a személyiség a Lélekkel együtt működve teljes és egész, az Élet pedig zajlik. A történések lenyomatokat hagynak bennünk több szinten, és, ha megoldatlanul maradnak, később testben is jelentkeznek majd, amikkel már foglalkozni kell, hiszen többnyire fájdalommal járnak.

Ezen fájdalmas izomcsomók, becsípődések kioldásához, a harmónia visszaállításához, az újra összehangoláshoz tudok segítő kezet nyújtani, mindenkinek saját ritmusában.

De ha csak egy kis csendre van szükséged, akkor is várlak szeretettel!

A mai világban a betegség az egyik legnagyobb üzlet, pedig ennek fordítva kellene lenni…

Tegyünk érte, hogy az egészség legyen üzlet! Ezért is döntöttem úgy, hogy masszőr leszek.

Többször megtapasztaltam, hogy a nyugati orvoslás sokszor csak tanácstalanul széttárja a kezét, viszont ha saját kezünkbe vesszük az egészségünket és annak irányítását, eredményeket érhetünk el…

„Aki nem talál időt a pihenésre, előbb vagy utóbb arra kényszerül, hogy időt találjon a betegségre!”

A gyógyító, rehabilitációs célú masszázsok számos egészségügyi problémát képesek megszüntetni

A masszázs egyöntetűen valódi testi, lelki, szellemi élményt nyújt, kiváló stresszoldó, életenergiával tölt fel, harmonizálja testünket, lelkünket.

Frissülj fel nálam!

Szeretettel várlak!

Most pár szóban ismertetném az általam is alkalmazott masszázstechnikák jellemzőit.

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs közvetlen és közvetett pozitív hatással is bír, fokozza a szövetekben a nyirok- és vénás visszaáramlást, ezáltal felgyorsítja a salakanyagok kiürülését a szervezetből, melynek eredményként javul a szövetek, izmok vérellátása a problémás, nem teljesen megfelelően működő testrészekben.

Az egész szervezetre jótékony hatással van, rendszeres kezelés esetén megszűnhetnek krónikus ízületi és belgyógyászati problémák, de az általános közérzetet is jobbá teszi.

Nyirokmasszázs

A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokcsomók és a nyirokutak serkentésével, karbantartásával oly mértékig támogassuk a szervezetet, hogy képes legyen önállóan megbirkózni a nyirokkeringéssel, a szervezet méregtelenítésével, az immunrendszer megfelelő működtetésével.

Lávaköves masszázs

A kézzel történő masszázs helyett vulkáni eredetű, sima bazaltköveket használok.

A forró kövek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerte az orvoslás tudománya. A különböző méretű, sima lapos köveket 35-60 fokosra melegítem fel, és egy speciális masszázstechnikával végzem a kezelést, melynek lényege, hogy a kezem helyett a kövekkel simítom a testet.

A lávaköves masszázs speciális illóolajokkal történik, ezáltal kombinálva a masszázst és az aromaterápiát. Az illóolajok keverése egyénre szabottan történik, attól függően, hogy mit szeretnénk kezelni a masszázzsal.

A lávaköves masszázs és az aromaterápia kombinációjának hatékonysága azon alapul, hogy a kövek sokáig megtartják magas hőmérsékletüket, ezáltal az illóolajok a felhevített bőrbe sokkal könnyebben és sokkal mélyebbre hatolnak.

Svédmasszázs

A Svédmasszázs hatásmechanizmusát tekintve oldja a letapadt izmokat, vérbőséget okoz a kezelés helyén, illetve a kimozgatások által növeli az izületek szabadságfokát.

Ennek következtében a rendszeres Svédmasszázs:

 • Frissíti a vérkeringést, javítja a szív teljesítményét
 • Fokozza a légzésteljesítményt
 • Felgyorsítja az emésztést, fokozza a kiválasztást
 • Nyugtatja az idegrendszert
 • Gyorsítja a bőr felületén lévõ, elhalt hámsejteknek a bőrről való leválását
 • Hozzájárul a bőr természetes ruggalmasságának megőrzéséhez
 • Csökkenti az izomlázat, növeli az izmok teljesítményét, erejét
 • Segít az izomgörcsök, letapadások oldásában
 • Növeli az izületek mozgásterjedelmét

Thai masszázs

A Thai masszázs nyújtó, kimozgató jellegű masszázsfajta.

A kezelés ruhában történik, ezért javasolt könnyű, kényelmes ruházatban érkezni, vagy azt magaddal hozni, és nálam átvenni.

A Thai masszázs élettani hatásai:

A test valamennyi szövetére hat a komplex, egy-másfél órás masszázs. A csont-ízületi rendszer mellett hat a kötőszövetre, a bőrre, az alatta lévő zsírszövetben a nyirok- és vérerekre, az idegrendszerre, a belső szervekre, a hasi masszázs révén a gyomor- és bélrendszerre is.

 • Feszültség- és stresszoldó
 • Fájdalomcsillapító
 • Fokozza a nyirokkeringést
 • Fokozza a vérkeringést
 • Méregtelenítő hatású
 • Nő a mozgásterjedelem, javul a tartás, nő a terhelhetőség
 • Javul a belső szervek működése
 • Hat a hormontermelésre
 • Megteremti a szellem és lélek harmóniáját

Cellulit masszázs kézi masszázstechnikával

Azoknak ajánlott, akik csak a bőr állapotán szeretnének javítani, feszesíteni.
Vagy a cellulit kúra utáni eredményt szeretnék fenntartani hosszabb ideig.
Kiváló arra, hogy a bőr szerkezetét visszaállítsa, újra rugalmas és sima legyen.
Illetve azoknak ajánlott, akik kevésbé bírják a fájdalmat, ugyanis kíméletesebb és kellemesebb érzés, mint a vákuum cellulit kezelés.
A nagyon érzékeny bőrűeknek is ez a fajta ajánlott.

Cellulit masszázs vákuumos technikával

Mindenkinek ajánlott, akik a makacs narancsbőrt szeretnék eltüntetni, és emelett még fogyni is szeretnének.

Az eredmény egy alkalom után is látszik, a bőr simább, feszesebb lesz. A legtöbb kezelt személy már egy alkalom utáni fogyást is tapasztalt.

Gyors, hatékony megoldás a kritikus területekre. Intenzíven, mélyrehatóan mozgatja át az egész kötőszövetet, és szó szerint kivasalja a bőrt.

Sós masszázs

Ez a kezelés gyógynövényes olajos Himalája kristálysó keverékkel történik. Nem csak testradírként szolgál, nem csak a felső, elhalt hámrétegeket távolítom el, hanem a mélyebb hámszöveteket is méregtelenítem vele, miközben a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik.

A masszázs mozdulatok segítik a felszívódást, és a sós olajokkal együtt élénkítik a vérkeringést, javítják a sejtanyagcserét és a faggyúműködést. A masszázs mozdulatai a frissítő-lazító masszázs elemeit részben tartalmazzák, de erős, intenzív fogások nincsenek benne.

A KEZELÉSEK MINDIG A TESTI ADOTTSÁGOKHOZ ÉS ÁLLAPOTOKHOZ MÉRTEN, AZ EGYEDI IGÉNYEK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL TÖRTÉNNEK.

Szeretettel várom frissülni, gyógyulni illetve kikapcsolódni vágyó vendégeimet Szekszárdon a Dienes Valéria u. 14. szám alatt található szépségszalonban.

Bejelentkezés a 06 20 240 4455 számon.