Mácsai Anita vagyok, a Mácsai Anita Szépségszalon tulajdonosa.

 

Szerencsés embernek tartom magam, mert a munkám egyben a hobbim is. A kozmetikai feladatokon belül a sminkelést szeretem a leginkább.

 

Tanulóként Pécsett egy területi sminkversenyen második, egy szekszárdi versenyen pedig harmadik helyezést értem el fantázia smink kategóriában. Ezt az eredményt már végzett kozmetikusként pár év múlva megismételtem. 20 éves szakmai tapasztalattal is fontosnak tartom a megújulást és a folyamatos önképzést.

 

Nagy jelentőségű volt számomra a 2013-as év, amikor megszereztem a kozmetikusmesteri minősítést. Keresem és alkalmazom a vendégeim számára legmegfelelőbb módszereket, termékeket. 

 

A Belnatur és a Dr. Schrammek professzionális, nemzetközileg elismert natúr kozmetikumaival dolgozom.

Kérlek nézd meg ajánlataimat!

"Unalmas az életed? Akkor vesd magad bele olyan munkába, amiben teljes szíveddel hiszel, élsz-halsz érte, és olyan boldogságban lesz részed, amit elképzelni sem mertél. "

 

Dale Carnegie

Ezek mellett szívügyem a holisztikus szemléletű arcápolás. Örömmel tölt el, ha a vendég általam megszépül, elégedett és lelkileg is felfrissül.

 

Nyugodt, hangulatos környezetben, relaxáló zenével várom szépülni vágyó vendégeimet, akik szabadon választhatnak a széles kínálatomból.

 

Sok szeretettel várok minden lazulni, kikapcsolódni vágyó vendéget Szekszárdon a Dienes Valéria u. 14. szám alatti szépségszalonban.

 

Bejelentkezés a 20/579-9936 számon

Mácsai Anitánál.